dissabte, 5 de novembre del 2011

El respecte és NECESSARI!

De vegades pensem que el respecte només és necessari en algunes ocasions i no ens n'adonem que el respecte l'hem de tenir present sempre i a tot arreu.
Doncs bé, si visualitzeu aquest vídeo veureu que municipis com Vilafranca del Penedès tenen un pla per la convivència i el civisme per tal de millorar el fet de viure en comunitat en un mateix espai. Aquest pla implica dur a terme accions que fomentin el respecte a l'entorn i als altres, ja que sovint és un dels temes pendents en la nostra societat.
Així doncs, és un dels pobles que creu que preocupar-se pel civisme i per les normes de convivència no només és important, sinó que també ho considera fonamental. I és que al cap i a la fi tot es redueix a una qüestió de respecte.


Edu3.cat 



Tractar el que ens envolta amb respecte, ja siguin persones o coses, ens ho hauríem de prendre com una obligació, ja que si nosaltres respectem també serem respectats.
Per tot això, pensem que iniciatives com aquesta s'han de compartir, però sobretot, s'han de prendre com a exemple i nosaltres us hi animem des del nostre bloc!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada