dijous, 6 d’octubre del 2011

L'educació i el respecte




1. En el capítol de Caillou es mostra el poc respecte que té aquest cap a les pertinences de la seva germana petita, en concret cap a la nina.
El que hem d'entendre de l'episodi és que hem de respectar les coses dels altres si volem que els altres respectin les nostres també. 

2. En el capítol de Pocoyó es pot veure com el protagonista molesta als seus amics que estan realitzant altres activitats, fent soroll amb un tambor.
Per tant, el que ens vol dir és que hem d'aprendre que hi ha un moment per a cada cosa i que hem de saber respectar l'espai de cadascú.

3. En el vídeo de "El diario de los sueños" es pot observar com uns nens troben un gos anomenat Tulita i com l'integren dins el grup de la classe.
La conclusió que en podem treure és que el respecte és important tant pels animals com per la família i amics ja que existeixen uns drets que s'han de respectar.  


Aquests vídeos educatius  van dirigits als nens i nenes, ja que a través de contes, dibuixos animats i altres recursos és més fàcil entendre un concepte tan complex com és el respecte. 
A més a més, volíem donar la nostra opinió des del punt de vista de futures educadores, ja que creiem que el respecte és un valor que s'ha de guanyar des del principi i no intentar imposar-lo a la força.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada